Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla
  Serinyol Forumu > (¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·.Asi Dizisi Hakkında Aradığınız Herşey.·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯) > Asi Dizisi Haberleri, Yorumlarınız > Asi dizisi nerede çekiliyor?

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: Asi dizisi nerede çekiliyor?  (Okunma Sayısı 6726 defa)
12 Ocak 2008, 15:02:44
SeRinYoL
Ayhan VURAL
Site Admini
*

Her şey aldatıcı bir görünümden ibarettir...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

E-Posta
« :»

Antakya ve Reyhanlı’da çekilecek olan Asi dizisi’nin çekimleri için oyuncular Büyük Antakya Oteli’ne yerleşti..Güngör Uydu Kent’de düzenlenen sosyal hizmetler yurdunda kalan çocuklar için düzenlenen iftara da katıldılar…

Çekimler Reyhanlı-Kavalcık köyündeki Fatih Aliye Müderris Çiftliği’nde yapılıyor…Kavalcık köyündeki çiftliğin yanı sıra Reyhanlı Gazi Mürsel tepesinde bazı sahnelerin çekildiği öğrenildi.Çekimlerin yapıldığı çiftlik daha önce de birçok sinema filmine ev sahipliği yapmış.Kemal Sunal ve Şener Şen’in oynadığı Kibar Feyzo bunlardan biri.Ayrıca Tarık Akan,Türkan Şoray,Fatma Girik,Kadir İnanır gibi sanatçılara da ev sahipliği yapmış.

Antakya ayağında ise Valilik binası karşısında olan Foto Bağdadi’de çekimler gerçekleştirildi.

Dizi ekibinin Hatay’da 2 yıla yakın kalacağı da yapımcılar tarafından açıklandı.

Dizi karakterleri:Asi(Asiye)(Tuba Büyüküstün),Demir(Murat Yıldırım),Baba(Çetin Tekindor),Anne(Nur Sürer),Büyük Kız Defne(Selma Ergeç)

"Ayağa Kalk Uyumak İçin Önümüzde Sonsuzluk Var"

FORUM KURALLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ayhan VURAL, ayhanvural@gmail.com
12 Ocak 2008, 15:50:34
patiayak
Moderatör

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 :»

inşallah görmek nasip olur

dün öldü,bugün ise can çekişmekte, yarın hiç doğmadı;doğmayacak belki de...
13 Ocak 2008, 00:47:41
BraveHeaRt
Süper Moderatör

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 :»

suan ben yurdisindayim acaba donunce gormek nasip olacakmi gerci pek onemli bir durum deyil ama sanatciya destek onemli bir gulumseme bile yeterli yada ufak bir alkis nede onlarda emek sarfediyorlar

Belkide çok küçük bir gülümseme çok şeyi değiştirebilir...
20 Ocak 2008, 16:10:22
yağmur
Full Member

Arkadaşlarr Sewmek mi Daha "ZOR" Unutmak mı???????

2864563 yagmur_2.9@hptmail.com yağmur -------
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 :»

walla arkadaşlar bzm iş yerinin orda çekildiği için bn gördümmm izledim yane merakımı giderdim açıkçasııı inşlh sizede nasip olur onları görmek ha hocm emeğinize sağlık paylaşım için tşkk ederim

HAYAT SEVMEKLE DOĞAR SEVİLMEKLE BÜYÜR BİRGÜN SEVMEK NEDİR DİYE SORARSAN HAYATIN ANLAMINI UNUTMUŞSUNDUR DEMEKTİR
20 Ocak 2008, 18:43:12
patiayak
Moderatör

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 :»

off yaa umarım

dün öldü,bugün ise can çekişmekte, yarın hiç doğmadı;doğmayacak belki de...
25 Ocak 2008, 16:03:56
artemis
Süper Moderatör

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 :»

Antakya'nın Harbiye'si, Samandağı,Çevlik'i ve Arsuz'u gibi turisrlik ve tarıh kokan yerleri varken dizinin Reyhanlı da çekimesi çok saçma bence.

Bu olay da siyaset kokuyor bence.
27 Ocak 2008, 01:20:11
webadmin
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 :»

Antakya ve Reyhanlı’da çekilecek olan Asi dizisi’nin çekimleri için oyuncular Büyük Antakya Oteli’ne yerleşti..Güngör Uydu Kent’de düzenlenen sosyal hizmetler yurdunda kalan çocuklar için düzenlenen iftara da katıldılar…

Çekimler Reyhanlı-Kavalcık köyündeki Fatih Aliye Müderris Çiftliği’nde yapılıyor…Kavalcık köyündeki çiftliğin yanı sıra Reyhanlı Gazi Mürsel tepesinde bazı sahnelerin çekildiği öğrenildi.Çekimlerin yapıldığı çiftlik daha önce de birçok sinema filmine ev sahipliği yapmış.Kemal Sunal ve Şener Şen’in oynadığı Kibar Feyzo bunlardan biri.Ayrıca Tarık Akan,Türkan Şoray,Fatma Girik,Kadir İnanır gibi sanatçılara da ev sahipliği yapmış.

Antakya ayağında ise Valilik binası karşısında olan Foto Bağdadi’de çekimler gerçekleştirildi.

Dizi ekibinin Hatay’da 2 yıla yakın kalacağı da yapımcılar tarafından açıklandı.

Dizi karakterleri:Asi(Asiye)(Tuba Büyüküstün),Demir(Murat Yıldırım),Baba(Çetin Tekindor),Anne(Nur Sürer),Büyük Kız Defne(Selma Ergeç)

Sayın SeRinYoL birebir kopyala yapıştır yapmışsınız bari kaynağı yazın...
Site hazırlamak emek istiyor..
28 Ocak 2008, 17:30:39
SeRinYoL
Ayhan VURAL
Site Admini
*

E-Posta
« Yanıtla #7 :»

Sayın SeRinYoL birebir kopyala yapıştır yapmışsınız bari kaynağı yazın...
Site hazırlamak emek istiyor..

buna neden takıldığını anlamak mümkün değil. forumda bulunan serinyol resimleri ve kişilerin kendi yorumları hariç genelde herşey zaten alıntırdır. programlar mesela bir yerlerden linkleri bulunup buraya yerleştirilir. neden sadece buna takıldığını anlayamadım. peki benim bunu alıntı yaptığım yerin bunu başka bir yerden alıntı yapmadığının garantisini verebilirmisin. böyle boş karamalarla bir  yere varmaya çalışıyorsan boşuna uğraşma. hangi forumda kullanılan bilgiler alıntı değil ki söylermisin. kaynağı kesin olan bilgilerin zaten kaynağı yazılıyor. mesela haberler gibi. ama bu şekilde bilmem hamgi forumdan alınan bilginin kaynağının o forumun olduğunu kim ispatlayabilir. burda amaç kişilere istedikleri bilgileri ulaştırmaya çalışmak. senin gibi karalamaya çalışmak değil. sen ne sanıyorsun mesela programlar bölümünde eklenen programların ekleyen kullanıcı tarafından mı yazıldığını sanıyorsun. biri bir program indiriyor sonra onu tekrar internete kendi yüklüyor diye o programın telif hakkı o kullanıcıya mı ait oluyor. böyle saçma şeymi olur. dediğim gibi bu yorumunu hangi amaçla yazdığını bilmiyorum ama madem emekten bahsediyorsun bari bu kadar emek sarfedilmiş senin emeğe saygın olsa cümlene emeğinize sağlık gibi kelimelerle başlardın. foruma gelmişsin hiçbir emek sarfetmeden, hiçbir paylaşım yapmadan böyle gereksiz ve anlamsız bir yorumu yapmışsın. bunun altında başka şeyler ararım. egolarınızı tatmin etmeyi bırakıp isterseniz biraz paylaşmaya yönelik tutumlar sergileyin. bak mesela senin kullanıcı adın bile başka bir forumdan alıntıdır...buna eminim. Kahkaha Kahkaha

not: sitedeki çoğu konu alıntıdır... haberiniz ola... Sırıtan Kahkaha yani ben bizzat asi dizisi setine gidip onlarla röportaj yapmıyorum Kahkaha Kahkaha

30 Ocak 2008, 22:04:34
alwaysthink
Always Think Bigger
Süper Moderatör

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 :»

bu konuda benimde birşeyler söylemem gerekiyor... üyelerin bir problemleri varsa bunu kişisel olarak yöneticilere iletebilirler, burada ortamı germeye gerek olmadığını düşünüyorum..

ortalığı karıştırmaya çalışanlar için boş gezenin boş kalfası diye tabir edeceğim bir etiketin altına bürünmekten başka bir iş yapamayan bir iki kendini bilmez diyebilirim..bu konuda direk olarak ilk mesajında bu konuda ve bu tarzda bir mesajla yorum yapmak akıllarda ortalığı karıştırıcılardan biridir diye bir düşünceye neden oluyor..bu yüzden lütfen herkes haddini bilsin, bu forum birbirimizi karalayacağımız,birbirimize hakaretler savuracağımız, yada birbirimizin açığını bulmaya çalışacağımız bir yer değil, buranın ne olduğunu bilenler ancak buranın gerçek üyeleridir..

şunu da açığa kavuşturayım: alıntı yapabilmek için bir kişi yada kuruma aitlik belirtir bir şeyi olması lazım, mesela programlar açısından biri bir program yazmıştır, paylaşım yapmıştır internette paylaşırken kendi ismini yazıyor, üyelerden biri bu paylaşımı burada paylaşmak isteyebilir, ozaman altına da o programı yazan kişiden alıntı olduğunu koymak zorundadır, ama kimin yaptığı belirsiz olanlar için gidipte şu siteden aldım diye de bir alıntı olmaz, ortaya çıkan üründe kişinin ya imzası olur yada olmaz..bu iki ayırıma dikkat edelim, çünkü bu tüm bölümler için geçerli..

Sonuç:  Serinyol arkadaşımız söylediklerinde haklıdır, webadmin seni haksız ve yerinde olmayan açıklama yaptığını düşünüyorum..

herkese kolay gelsin, emeğinize sağlık.. Göz kırpan Gülümseme
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2008, 22:07:35 Gönderen: alwaysthink » Logged

Size Birşey Öğretemem, Ancak Düşünmenizi Sağlayabilirim !

EMEĞE SAYGI İÇİN BİR TEŞEKKÜR LÜTFEN !
06 Mart 2008, 18:38:53
metin29
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #9 :»

ben istanbulluyum
şubatın son haftası antakyaya gittim dizinin çekim yapıldığı yerleri görmek için
antakya gerçekten çok güzel yermiş
reyhanlıya gittik harran köyüne çekim yapılan kozcuoğlu çiftliğine
gerçekten güzel yerler ... waktiniz olursa gezip görmenizi tawsiye ederim
çekim yapılan yerleri gördüm ama oyuncuları göremedim yani asiyi
ama görmek için bi daha gidicem

bu
06 Mart 2008, 18:57:39
metin29
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #10 :»

« Son Düzenleme: 06 Mart 2008, 19:37:09 Gönderen: SeRinYoL » Logged
07 Mart 2008, 14:04:59
metin29
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #11 :»

« Son Düzenleme: 07 Mart 2008, 14:59:15 Gönderen: SeRinYoL » Logged
12 Mart 2008, 11:59:44
dogan vural
Moderatör

SAMPIYON FENERBAHCE

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 :»

eline saglik burasi sinira yakin dimi gormus gibiyim  Ney
12 Mart 2008, 12:17:21
SeRinYoL
Ayhan VURAL
Site Admini
*

E-Posta
« Yanıtla #13 :»

sınıra çok yakın bir yer diye biliyorm. sanırsam 5 km uzaklık var. öyle birşey okumuştum biryerlerde. Göz kırpan

19 Mart 2008, 19:35:13
metin29
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #14 :»

ewet cilvegözüne yakın.

ama gerçekten güzel yer reyhanlı.

samandağa gidemedim ama orası da güzelmiş diyolar

inşallah bi dahakine oraya da uğricam.

antakya güzel yermiş . kıymetini bilin .
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

Serinyol Forumu