Demokrat bir anket olabilmesi için akp adayı naim baklacınında bilgileri gerekiyordu diye düşünüyorum.Elimize geçmedi diyorsunuz kimden istediniz acaba?anketin sağlıklı bir sonuç verebilmesi için objektif olması ve adayların eşit bi şekilde tanıtılması gerektiğini düşünüyorum.Naim Baklalacının bilgileri olmadan anketi başlatmanız biraz düşündürücü geldi.Diğer adayların kısa özgeçmişlerine nasıl ulaştıysanız Naim baklacının özgeçmişine aynı şekilde ulaşabilirdiniz.
haklı olabilirsiniz. ilk bakışta demokrat bir anket gibi görünmeyebilir. tabiki Naim baklacının bilgilerinin de olması gerekiyordu. ben Serinyol'da değilim, orada olsam böyle bir sıkıntı yaşanmazdı. Sabahattin İnal ile ilgili bilgiye
www.serinyol.bel.tr adresinden ulaşabilirsiniz, ben oradan aldım. Mehmet Oflazoğlu ile ilgili bilgiyi de ona yakın olan bir arkadaşımdan aldım. Naim Baklacı ile ilgili bana bilgi aktarılması konusunda birilerinden yardım istemiştim, ancak bana herhangi bir cevap gelmedi. Eleştirinizle birlikte Naim Baklacı ile ilgili bilgileri göndermiş olmanız daha yapıcı olurdu diye düşünüyorum.
Konu içerisinde de belirttiğim gibi bu bilgiyi bana ulaştırabilecek birileri varsa benimle site aracılığıyla iletişime geçmeleri bizi memnun eder.