Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla
  Serinyol Forumu > (¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·.Serinyol Halkının Tek Buluşma Noktası.·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯) > Serinyol Belediye Seçimleri > Hangi Adayımızı Daha Şanslı Görüyorsunuz?

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anket
Soru: Hangi Adayımızı Daha Şanslı Görüyorsunuz?
Sabahattin İnal (CHP) - 274 (57%)
Mehmet Oflazoğlu (DSP) - 188 (39.1%)
Naim Baklacı (AKP) - 19 (4%)
Toplam oy: 454

Sayfa: [1] 2 3 ... 20
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hangi Adayımızı Daha Şanslı Görüyorsunuz?  (Okunma Sayısı 7454 defa)
15 Ocak 2009, 13:06:50
SeRinYoL
Ayhan VURAL
Site Admini
*

Her şey aldatıcı bir görünümden ibarettir...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

E-Posta
« :»

Belediye Başkan Adaylarımız... Sebahattin İnal(CHP)... Mehmet Oflazoğlu(DSP)... Naim Baklacı(AKP)

artık adaylar da netleşti. seçime de az kaldı. size göre kazanmaya en yakın adayımız hangisi.

lütfen kendi aranızda polemiklere girmeyiniz.. kendi aramızda tartışıp ortamı germek yerine adaylar üzerinde konuşup tartışmak daha verimli olacaktır.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2009, 14:18:50 Gönderen: SeRinYoL » Logged

"Ayağa Kalk Uyumak İçin Önümüzde Sonsuzluk Var"

FORUM KURALLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ayhan VURAL, ayhanvural@gmail.com
15 Ocak 2009, 13:32:51
ihtiyar genc
Süper Moderatör

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 :»

öncelıkle bu konunun kişiselleştırılmeden amacına ulasmasını dılıyorum

adaylarımızı gozden gecırecek olursak MEHMET OFLAZOGLU serınyola gercekten hızme edebılecek ıkı guclu adaydan bırı NAİM BAKLACI da bır tek parti sorunu yasar dıye dusunuyorum SABAHATTIN INAL ise cıddı bır sekılde kan kaybetti toparlanması zor gıbı gorunuyor ama ama serınyolda neyın ne olacagı bellı olmaz serınyol ıcın hayırlısı neyse o olsun dıyorum

daha genıs yorumları zaman ıcerısınde burda hep beraber sevıyelı ve tarafsız bır sekılde tartısmak umuduyla

sevgı ve saygılarımla

umutsuz olmak ölmektir, yaşayan bir ölü olma, umut besle, umut büyüt, yarına koş KARAGÖZLÜM
                                                                                                 OZAN ABBAS
15 Ocak 2009, 17:36:25
dogan vural
Moderatör

SAMPIYON FENERBAHCE

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 :»

sevgili kardeşim bende senin gibi sanmıştım sabahattin beyin oy kaybettiğini naim beyin adaylığını falan ilk önce sabahattin bey bence benim görüşümce yine rahat kazanır naim bey yalnış bir parti seçmiş diyer adayımız hakkında pek bilgiye sahip deyilim inşallah seninde dediğin gibi seviyeli tartışmalar olur herkes düşüncelerini abartmadan ve gönül kırmadan yazar herkese saygılar ayrıca bu konuyu açtığın için teşekkürler ihtiyar genç
15 Ocak 2009, 22:41:25
HKNATY
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 :»

Demokrat bir anket olabilmesi için akp adayı naim baklacınında bilgileri gerekiyordu diye düşünüyorum.Elimize geçmedi diyorsunuz kimden istediniz acaba?anketin sağlıklı bir sonuç verebilmesi için objektif olması ve adayların eşit bi şekilde tanıtılması gerektiğini düşünüyorum.Naim Baklalacının bilgileri olmadan anketi başlatmanız biraz düşündürücü geldi.Diğer adayların kısa özgeçmişlerine nasıl ulaştıysanız Naim baklacının özgeçmişine aynı şekilde ulaşabilirdiniz.
15 Ocak 2009, 23:08:04
dogan vural
Moderatör

SAMPIYON FENERBAHCE

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 :»

sayın hknaty galiba yazının tümünü okumamışşınız enaltta zaten yardım isteniyor sizde bu bilgilerr varsa özel mesaj yoluyla admine yardımcı olabilirsiniz çünkü admin şu an serinyolda bulunmamakta sabahattin beyle ilgili bilgiler zaten başka yerlerde mevcut mehmet bey içinde geçerli bu durum ama naim bey ilkkez aday olduğundan bulunmamış adminde burda olmadığından alamamış sizde varsa bilgiler bizimle paylaşın bizde naim beyi yakından tanıyalım lütfen daha yapicı ve geniş olalım sözlerinizi yazmadan önce karşıdaki kişininde kendine ait işleri olduğunu unutmayın burası herkese açık olan bir yer eyer sorun yaratılmak istense naim beyin ismini bile koymazdı saygılarımla
16 Ocak 2009, 00:40:53
SeRinYoL
Ayhan VURAL
Site Admini
*

Her şey aldatıcı bir görünümden ibarettir...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #5 :»

Demokrat bir anket olabilmesi için akp adayı naim baklacınında bilgileri gerekiyordu diye düşünüyorum.Elimize geçmedi diyorsunuz kimden istediniz acaba?anketin sağlıklı bir sonuç verebilmesi için objektif olması ve adayların eşit bi şekilde tanıtılması gerektiğini düşünüyorum.Naim Baklalacının bilgileri olmadan anketi başlatmanız biraz düşündürücü geldi.Diğer adayların kısa özgeçmişlerine nasıl ulaştıysanız Naim baklacının özgeçmişine aynı şekilde ulaşabilirdiniz.

haklı olabilirsiniz. ilk bakışta demokrat bir anket gibi görünmeyebilir. tabiki Naim baklacının bilgilerinin de olması gerekiyordu. ben Serinyol'da değilim, orada olsam böyle bir sıkıntı yaşanmazdı. Sabahattin İnal ile ilgili bilgiye www.serinyol.bel.tr adresinden ulaşabilirsiniz, ben oradan aldım. Mehmet Oflazoğlu ile ilgili bilgiyi de ona yakın olan bir arkadaşımdan aldım. Naim Baklacı ile ilgili bana bilgi aktarılması konusunda birilerinden yardım istemiştim, ancak bana herhangi bir cevap gelmedi. Eleştirinizle birlikte Naim Baklacı ile ilgili bilgileri göndermiş olmanız daha yapıcı olurdu diye düşünüyorum.

Konu içerisinde de belirttiğim gibi bu bilgiyi bana ulaştırabilecek birileri varsa benimle site aracılığıyla iletişime geçmeleri bizi memnun eder.

"Ayağa Kalk Uyumak İçin Önümüzde Sonsuzluk Var"

FORUM KURALLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ayhan VURAL, ayhanvural@gmail.com
16 Ocak 2009, 09:37:04
Gecekusu
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 :»

bence seçim yarışı sabahattin inal ve mehmet oflazoğlu arasında geçecek.ama bana gore şimdiki başkan gene kazanır.
çünkü hepimiz iyi biliyoruz ki serinyol halkı seçim zamanında iki gruba ayrılır yani bir üçüncü grup yoktur.
ben naim baklacının belediye baskanı seçilecegini sanmıyorum ve adaylığı sadece daha onceleri sabahattin inal taraftari olan ve şimdi karşı olan birkaç ailenin destegiyle çok az bir oyla üçüncü olarak bitirir çünkü  belediye baskanlıgı ciddi bir makamdır..
17 Ocak 2009, 18:49:37
DALYAN
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 :»

ben kendi fikrimi diyecem
yav arkadaşlar bu serinyolda başka aileler yokmu bu seçim için veya daha dogrusu bu başkanlık için???

UMUTLARINI BANAMI VERECEKSİN!
UMUTLARIMIN BİR KISMININ IRZINA DÜNYA GİRDİ!
ARTA KALAN KISMINIDA EVLATLIKTAN RED ETTİM!!!
17 Ocak 2009, 18:52:16
sawsaw
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 :»

ben kendi fikrimi diyecem
yav arkadaşlar bu serinyolda başka aileler yokmu bu seçim için veya daha dogrusu bu başkanlık için???

buna soyunacak insan bance yalan söylemesini iyi bilecek demekki başkası baceremiyor üzgünüm

BİR MUM BAŞKA BİR MUMU YAKARSA IŞIĞINDAN BİR ŞEY KAYBETMEZ
18 Ocak 2009, 22:12:33
HKNATY
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 :»

dünyada halka hizmet yapmadan krallıkla yönetilen başka bir belde olduğunu tarif ederseniz sevinirim.demokrasinin gereyi şu an serinyolda an az 6-7 aday olması gerekir diye düşünüyorum . acaba diğer okumuş ve bilinçli insanların yolunu kesmenin nasıl ve kimler tarafından yapıldığını kim açıklayabilir.2500 nüfuslu beldelerde 7 aday çıktığını hatırlatmak istiyorum.sömürülmeye ve kullanılmaya çanak tutan insanlar ,demokrasiden ve devrimcilikten bahsetmesin lütfen  herkesin denizlere mahirlere ve yoldaslarına saygı duyması gerektiğini hatırlatmak istiyorum.beldemizde uygulanan faşizmi görmüyorsanız size söğleyecek tek bir lafım olur bari vijdanınıza kulak verin.seçimler takım tutar gibi değerlendirilmez burda fenerbahçe galata saray maçı oynanmıyor serinyolun kaderinden bahsediyoruz . 40 yıldır denenmiş insanlar hakkında tek bir laf yorum yapamazken henüz hiç denenmemiş insanlar için önyargı yaparak kimse bilmişlik taslamasın herkesi dürüstlüğe ve samimiyete davet ediyorum.
18 Ocak 2009, 23:16:44
Ulaş
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #10 :»

dünyada halka hizmet yapmadan krallıkla yönetilen başka bir belde olduğunu tarif ederseniz sevinirim.demokrasinin gereyi şu an serinyolda an az 6-7 aday olması gerekir diye düşünüyorum . acaba diğer okumuş ve bilinçli insanların yolunu kesmenin nasıl ve kimler tarafından yapıldığını kim açıklayabilir.2500 nüfuslu beldelerde 7 aday çıktığını hatırlatmak istiyorum.sömürülmeye ve kullanılmaya çanak tutan insanlar ,demokrasiden ve devrimcilikten bahsetmesin lütfen  herkesin denizlere mahirlere ve yoldaslarına saygı duyması gerektiğini hatırlatmak istiyorum.beldemizde uygulanan faşizmi görmüyorsanız size söğleyecek tek bir lafım olur bari vijdanınıza kulak verin.seçimler takım tutar gibi değerlendirilmez burda fenerbahçe galata saray maçı oynanmıyor serinyolun kaderinden bahsediyoruz . 40 yıldır denenmiş insanlar hakkında tek bir laf yorum yapamazken henüz hiç denenmemiş insanlar için önyargı yaparak kimse bilmişlik taslamasın herkesi dürüstlüğe ve samimiyete davet ediyorum.

Hakan abicim karışmayayım diyorum ama yapamıyorum be abicim.Krallıktan kastın Sabahattin İNAL'ın 3 dönemdir belediye başkanlığı ise yanılırsın derim çünkü yapılan seçimlerin hepsinde Sabahattin İNAL'a oy verenler uzaylı değil Serinyollu.Ayrıca Serinyol Belde ülke değil. Aynı zamanda seçimle göreve geldi Sabahattin İNAL monarşi ile değil.Yani Demokrasi gereği Sabahattin İNAL Belediye Başkanıdır.6-7 aday çıkmamasının önünde engel ne ben bilmiyorum. Mesela sen neden aday değilsin en azından bize onu anlat. Yada aday olmak isteyen kim vardı da kim engelledi hepimiz bilelim abi.Okumuş ve bilinçli insanların aday olmaması konusu bencede muamma abi. Mesela sen bilinçli bir abimizsin neden aday olmadın. Yada olmak istedinde bir engellemi karşılaştın abicim gerçekten merak ediyorum.Serinyolda başkanlığa aday olmak isteyipte önü kesilen bir vatandaşa verebileceğin bir örnek var mı canım abicim.Sömürülmeye ve Kullanılmaya çanak tutan insanların demokrasiden ve devrimcilikten bahsetmesi tabiki tasvip edilecek bir şey değil. Çünkü Devrimcilik direngen bir duruş sergilemekten geçer.Peki abicim bizler AKP ye oy atarak o direngen duruşumuza yeni bir misyonmu taşımış olacağız yoksa hem AKP ye oy atıp vicdanımızı devrimcilik masalları ilemi rahatlatacağız ben onu bilmek istiyorum.Denizlere ve Mahirlere saygı AKP ve onun yarattığı köhne beyinlerle ortak hareket etmeklede olmaz bana kalırsa. Deniz ve Mahir gibi direnmek ve onların ideolojisine sahip çıkmak teslim olmamaktan geçer. Sebep ne olursa olsun AKP zihniyetinin dizinin dibinde siyaset yaparak Deniz ve Mahire saygı istemekte ayrı bir çelişki bence abi.Beldemizde uygulanan Faşizm neye hizmet ediyor ve kim tarafından uygulanıyor bilmek hepimizin hakkı değil mi? Bence Hakan abi bazı söylemlerinde kendinle çelişiyorsun. Takım tutar gibi  siyasi görüş bildirilmez bende hemfikirim seninle. Bir insanın denenmemiş olması o insanın hizmet ettiği ideolojiye bağlılığımıza neden olabilirmi? Yani şimdi denemedik diye 40 senedir bildiğimiz birinin neler yapabileceği ve yapamayacağı konusunda görüş bildiremeyecekmiyiz. Yada sana şunu sorayım. Ama bütün içtenliğinle cevap ver abi bana. Şimdi ben hiç denemediğimiz bu şahsiyetle birebir ideolojik bir tartışma süreci yaşayabilrmiyim. Yada o şahıs Serinyol hakkındaki projelerini bana ve Serinyollulara anlatabilecedk yetenekte mi? Dürüst ve Samimiyim Hakan abi. Yani seni ikna etmek yada aman alt edeyimde insanların kafasını bullandırmasın diye bir kaydı taşımıyorum. Bütün mesajlarını inceliyorum ama seni anlayamıyorum . Yani siyaset yapıyorsan saygı duyarım. Ama siyasete yeni bir tarz kazandırmana anlam veremem. Bugün içinde bulunduğun siyasetin dün içinde bulunduğun siyasetle hiç bir benzerliği yok. Yani Devrimcilik=AKPcilik olamaz. Eğer yanlışsam yanlışsın de abicim. Ama ben ısrarla senin dürüstlüğüne inanmaya devam edeceğim. AKP ise Serinyola kurtarıcı olarak çizdiğin rota bir daha düşün derim. Naim BAKLACI ise Serinyolun sorunlarına çözüm olarak gördüğün şahıs 2 kere daha düşün derim. Kendine iyi bak abicim görüşmek umudu ile ....   
19 Ocak 2009, 00:06:40
karabulut
Full Member

yakup.baltaci@yahoo.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 :»

sevgili ulaş kardeşim devrimcilik ne akp nede chp nede varolan düzenle yapılır. yok eyer aksini idda ediyorsan yanıldığını söyleyebilirim
var olan düzen alt üst edilmediyi müddetçe devrimcilikten bahsetmemiz boşuna. lütfen kendimizi kandırmayalım. devrimcilik laf kalabalığı deyildir.yürek isteyen bir olgudur.sırtımıza denizlerin parkesini atarak ve laf kalabalığı yaparak devrimci olamayız.
bu durumda olsa olsa yetmişlerin devrimcilerine benzeriz.

DOGDUGUN YER DEYIL DOYDUGUN YER DEMISLER

YALANDA DEYIL SANIRIM
19 Ocak 2009, 00:18:15
Ulaş
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #12 :»

sevgili ulaş kardeşim devrimcilik ne akp nede chp nede varolan düzenle yapılır. yok eyer aksini idda ediyorsan yanıldığını söyleyebilirim
var olan düzen alt üst edilmediyi müddetçe devrimcilikten bahsetmemiz boşuna. lütfen kendimizi kandırmayalım. devrimcilik laf kalabalığı değildir.yürek isteyen bir olgudur.sırtımıza denizlerin parkesini atarak ve laf kalabalığı yaparak devrimci olamayız.
bu durumda olsa olsa yetmişlerin devrimcilerine benzeriz.

Birincisi abicim kim olduğunu bilmiyorum. İkincisi abicim. Chp yada Akp devrimciliği yaptığıma dair oluşturduğun kannaatın dayanağını anlat derim ben sana. 3. sü abicim laf kalabalığı boş 3 cümleden iyidir. 4. sü abicim sen beni tanımıyorsun neye yürek verip vermediğimi nerden bileceksin.5.si abicim ben devrimcilik adına şu anda hiç bir şey yapmıyorum. Yada kendime bir statü biçmiyorum. Ama devrimcilik noktasında beni tanıyan biri olsaydın benim ve ailemin bu belde de nasıl bedeller ödediğimizi bilirdin. Benim 2 amcam ölmüş amma öyle amma böyle halk için. Benim babam dürüstlüğünün ve devrimviliğinin ona vermiş olduğu kimlik ile 35 senelik avukatlık hayatında tek kuruş para kazanmamıştır. 6. sı hayatımda deniz parkam olmadı.7. laf kalabalığında değilim düsütlükten yanayım. 7. si anladığım kadarı ile devrimci gömleği giydiğini düşünen birisin ozaman bir devrimci gibi düsürt ol. Dürüst olmayada kendi reel kimliğini bizlere açıklayarak başlayabilirsin.

Son olarak  Sen yada bir Başkası ödenen bedelleri bilmeden benim yada ailemin değerlerini yargılamaya kalkmasın.
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2009, 00:21:06 Gönderen: Ulaş » Logged
19 Ocak 2009, 00:36:36
karabulut
Full Member

yakup.baltaci@yahoo.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 :»

ulaş kardeşim bu yazdıklarımı neden üstüne alınarak yanıtladığını bilmiyorum.
 yazımda hedefte belirtmemişim bu saldırganlığının sebebini öyrenebilirmiyim
bedel vermeden biryere varılmaz. artı verilen bedellerinde arkasına da sığınılmaz
sen ismini açıklayarak devrimci olduğunumu idda ediyorsun. isim açıklamakla devrimcilik olmaz faaliyet isteyen bir iş. buda herbabayiyidin harcı olmasa gerek. lütfen eleştirilere açık ol ve ona göre öz eleştirini ver sevgili kardeşim

DOGDUGUN YER DEYIL DOYDUGUN YER DEMISLER

YALANDA DEYIL SANIRIM
19 Ocak 2009, 00:48:33
Ulaş
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #14 :»

quote author=karabulut link=topic=8745.msg23539#msg23539 date=1232314596]
ulaş kardeşim bu yazdıklarımı neden üstüne alınarak yanıtladığını bilmiyorum.
 yazımda hedefte belirtmemişim bu saldırganlığının sebebini öyrenebilirmiyim
bedel vermeden biryere varılmaz. artı verilen bedellerinde arkasına da sığınılmaz
sen ismini açıklayarak devrimci olduğunumu idda ediyorsun. isim açıklamakla devrimcilik olmaz faaliyet isteyen bir iş. buda herbabayiyidin harcı olmasa gerek. lütfen eleştirilere açık ol ve ona göre öz eleştirini ver sevgili kardeşim
[/quote]

Aynı dili konuşmuyoruz sanırım.Hedef belirtmene gerek yok çünkü yanıtının başına adımı yapıştırmayı ihmal etmemişsin.Sen şunu anla benim devrimci olduğumu iddaa ettiğim bir örnek ver istiyorum. Ben geçmişte yani bundan 7 sene önce bunun bedelini ödemiş biriyim. Ama Sosyalist olmanın ne kadar ağır bedeller gerektiğinin bilincinde biriyim. Bu bedelleri göze alamadığım için kendime bile ben devrimciyim diyemezken sen benim böyle bir misyon biçtiğimi nerden çıkarıyorsun onu anlamadım.Yada ben sana yada başkasına ne zaman devrimciyim gibi bir idiaada bulundum. Ama şunu söylemekte zarar görmem ben adı ne olursa olsun verdiğim mücadelenin bedelini ödemiş biriyim. Ailemde öyle. İsmini açıkla sana ne kadar devrimci olduğunu söyleyeyim gibi bir iddiamda yok. Evet devrimcilik herbabayiğidin harcı değil olmadığı için kendime devrimciyim demiyorum dikkat edersen. Ama sen buna karşı çıkarak devrimci kimliğin varmış gibi klavye siyaseti yapıyorsun. Gerçek kimliğini bilmek istemektede haklıyım. Çünkü geçmişte Serinyolda insanlar Devrimci karardır diyerekten ANAPA çalışmaktan sakınca görmemiştir. Ucuz yollu devrimcimisin değilmisin onu gerçek kimliğini açıklayınca anlarım. Artı burası ikimizin sidik yarıştırma arenası değil. Özelden kimliğini açıkla istersen yüz yüze istersen nette tartışırız. Saldırganlığıma gelince sıcak yatağında oturup,ödenmiş bedellere saygısızlık yapan insanlardan bıktığımdandır. Son olarakta ben özeleştiri verecek bir şey yapmadım ayrıca özeleştiriyi sana değil kendime yaparım
Sayfa: [1] 2 3 ... 20
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

Serinyol Forumu