| 23 Şubat 2009, 20:13:22 |
SeRinYoL
Ayhan VURAL
Site Admini
Her şey aldatıcı bir görünümden ibarettir...
|
 |
« :» |
|
Belediye Başkan Adayı: Sabahattin İnal
CHP Serinyol Belediye Meclis Üyeleri Aday Listesi
Asil Üyeler ve Eğitim Durumları
1- Süleyman Sakuroğlu - Yüksekokul 2- Necdet Nur - İlkokul 3- İsmail Güzelmansur - Yüksekokul 4- Selahattin Ergün - İlkokul 5- Ali Erek - Lise 6- Hamit Köse - Yüksekokul 7- Kazım Erol - İlkokul 8- Sabahattin Bayırlı - İlkokul 9- Mehmet Azazi - İlkokul 10- Nihat Açıkgül - Ortaokul Yedek Üyeler ve Eğitim Durumları 1- Behcet Atay - Lise 2- Hasan Yıldız - Ortaokul 3- Orhan Dalgıç - İlkokul 4- Aziz Bolat - İlkokul 5- Hasan Arslan - İlkokul 6- İmadettin Tütüncü - İlkokul 7- Yusuf Asker - İlkokul 8- Ali Acemoğlu - İlkokul 9- Gökhan Kazmacı - Lise Kontenjan Adaylar ve Eğitim Durumları
1- Nasır Uğur - İlkokul
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2009, 23:45:50 Gönderen: SeRinYoL »
|
|
|
|
|
| 23 Şubat 2009, 21:54:09 |
sezendemre
Yeni Üye
 |
« Yanıtla #1 :» |
|
silah arkdaşlarını yo larkadaşlarını satanbirini listesine alan sabahatiin bey ya bir korku telaş içinde yada insanları tanımıyor unutma arkadaşlarını yüzüstü bir koltuk için bırakan kişi yarın sizide bırtakacaktır ama burası serinyol der gibisin sende haklısın
herkes haketiği yaşamı sürer serinyolda hakketiğini
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Şubat 2009, 23:17:16 |
erhan
Yeni Üye
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
İlk toplantılardan son toplantılara kadar Mehmet Oflazoğlunun yanında duran isim nasıl olurda burada ilk sıralarda yer alıyor.Hizmet adına bir şey kalmamış gurur ve kişisel çıkarlar..Yakıştıramadım,hiç yakıştıramadım!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Şubat 2009, 23:34:17 |
Gecekusu
Full Member

|
« Yanıtla #3 :» |
|
meclis uyelerimizde hazir sira geldi 29 marti beklemeye.gerci uyelerin bazilarini hic tasvip etmiyorum ama ne yapalim kotunun iyisi digelim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Şubat 2009, 23:50:17 |
CasPer
Yeni Üye
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
silah arkdaşlarını yo larkadaşlarını satanbirini listesine alan sabahatiin bey ya bir korku telaş içinde yada insanları tanımıyor unutma arkadaşlarını yüzüstü bir koltuk için bırakan kişi yarın sizide bırtakacaktır ama burası serinyol der gibisin sende haklısın
Müthiş bir bakış açısı. Tamamen tarafsız. Alkış tutmak lazım. Ali ÖZDEMİR',Mehmet Oflazoğlu'nun listebaşı olunca silah arkadaşlarını satmış olmuyor. Haaaaa tabi o başka canım. Sizin için her yol hak. Üniversite mezunu,adaylık için o grupta düşünülmüş ve referanduma girmiş, gruptaki ikinci adam dediğiniz kişi listeye alınmıyorda mecliste ne yapacaklarını bilmeyen insanlar meclis listesini alınıyor. Ama olsun canım. Onlar sizin listenizde. Size katılınca aslına dönmüş olur. Başka listeye giren hain. Ayıp ayıp. İnsanları bu kadar kolay harcama hakkını kim veriyor size. Süleyman Bey tercihini yapmış. Bu kadar uzun yıllar çalıştığı gurubu bırakıp Sebahattin Bey'in listesine girmişse mutlaka ihanete uğramıştır. İhaneti kendisinde değil sizde arayın. Bu işin aslını bilen varsa açıklasın arkadaşlar. Ali Bey niçin Mehmet Bey'in listebaşı, Süleyman Bey neden Sebahattin Bey'in listebaşı. Telaşa kapılmayın canım. Süleyman Bey'in size zararı dokunmaz. Siz onu hain ilan eder çıkarsınız işin içinden. Ya bendensin ya da ilelebet düşman. Mantık bu değil mi? Hiç yakışmıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Şubat 2009, 00:01:19 |
erhan
Yeni Üye
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
Müthiş bir bakış açısı. Tamamen tarafsız. Alkış tutmak lazım. Ali ÖZDEMİR',Mehmet Oflazoğlu'nun listebaşı olunca silah arkadaşlarını satmış olmuyor. Haaaaa tabi o başka canım. Sizin için her yol hak. Üniversite mezunu,adaylık için o grupta düşünülmüş ve referanduma girmiş, gruptaki ikinci adam dediğiniz kişi listeye alınmıyorda mecliste ne yapacaklarını bilmeyen insanlar meclis listesini alınıyor. Ama olsun canım. Onlar sizin listenizde. Size katılınca aslına dönmüş olur. Başka listeye giren hain. Ayıp ayıp. İnsanları bu kadar kolay harcama hakkını kim veriyor size. Süleyman Bey tercihini yapmış. Bu kadar uzun yıllar çalıştığı gurubu bırakıp Sebahattin Bey'in listesine girmişse mutlaka ihanete uğramıştır. İhaneti kendisinde değil sizde arayın. Bu işin aslını bilen varsa açıklasın arkadaşlar. Ali Bey niçin Mehmet Bey'in listebaşı, Süleyman Bey neden Sebahattin Bey'in listebaşı. Telaşa kapılmayın canım. Süleyman Bey'in size zararı dokunmaz. Siz onu hain ilan eder çıkarsınız işin içinden. Ya bendensin ya da ilelebet düşman. Mantık bu değil mi? Hiç yakışmıyor. ihanete uğramıştır demişsiniz arkadaşım burada serinyoldan bahsediyoruz insanların çıkarından değil.hizmette gurur aranmaz,neden o saf a geçtiği belli ve burada bir gurur görüyorum ben. ayrıca direk savunmaya geçmenin bir manası yok kendileri kendilerini savunacak yetiye sahip çok değerli insanlardır.kendisine duyduğum saygı ve itimat değişmeyecektir. yalnız dediğim gibi bu davranışını ona yakıştıramadım ben
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Şubat 2009, 00:07:17 |
CasPer
Yeni Üye
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
Ali ÖZDEMİR'e yakıştırdınız mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Şubat 2009, 00:10:53 |
erhan
Yeni Üye
 |
« Yanıtla #7 :» |
|
Oda son dakika taranferlerinden ise onada yakıştırmam.merak etmeyin sağduyumu yitirmiş bir insan değilim!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Şubat 2009, 00:14:01 |
sezendemre
Yeni Üye
 |
« Yanıtla #8 :» |
|
o kadar agreaif olmayın ben seçim akşamı tranferinden bahseiyorum daha önce yapılmış olsa hiç bir şekilde bi şey demem ki listede olan hamit köse bir çok kişiye demediğim gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Şubat 2009, 00:15:23 |
selemyekelem
Yeni Üye
 |
« Yanıtla #9 :» |
|
Sizce nasıl bir transfer. Lafı dolaştırmadan yazın. Sebahattin Bey'in listesinde 1. sıra adayı olduğunu biliyorsunuz sanırım. Acaba ayrılmasına neden mahalle baskısı mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Şubat 2009, 00:21:12 |
CasPer
Yeni Üye
 |
« Yanıtla #10 :» |
|
sezendemreAli ÖZDEMİR ne zamanın transferi? Lafı gevelemeden söyleyin. Ikınmadan, sıkınmadan. Ha 15 Şubatt'a saf değiştirmiş ha 20 Şubat'ta ne farkeder. Ama sizin safınıza geçmiş ise farketmez. Helal olsun. Canım zaten yeri orasıydı. Değil mi? Yahu hem kendinizi hem de içinizdekileri ele veriyorsunuz. Sonrada Serinyol'da biri ayırım yapıyor diye debeleniyorsunuz. İşte ayırım. İşte ayırımcılık. Benim listeme gelen oh ne ala. Düne kadar saygıdeğer abim olan bu gün hain. Forum okuyucuları bu yazıları en iyi şekilde değerlendirecektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Şubat 2009, 00:31:40 |
selemyekelem
Yeni Üye
 |
« Yanıtla #11 :» |
|
Arkadaşlar her iki arkadaşımızda kendi tercihlerini yapmışlardır. Ali Bey'de son 10 gün içinde taraf değiştirmiştir. Seçim sonrasında da burada birbirimizin yüzüne bakacığımızı hesaplayalım. Ben Ali Bey ile ilgili soruyu sorarken sadece olaya bir pencereden bakan arkadaşlarımın ufkunu genişletmek amacı ile yazdım. Yani Ali Bey'in konumu ile Süleyman Bey'in konumu arasında fark görmemek lazım. Sonuçtada hiç biri İsrail saflarında değil. Birde bu açıdan bakalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Şubat 2009, 00:31:54 |
CasPer
Yeni Üye
 |
« Yanıtla #12 :» |
|
Yahu kendi kendinizi ele veriyorsunuz. Ayırım yok. Kutuplaşma yok. Ama aynuı durumdaki iki kişiyi değerlendiriken biri kahraman diğeri hain. Forum okuyucuları bunları doğru değerlendirecektir. merak etmeyin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Şubat 2009, 01:18:30 |
killer
Yeni Üye
 |
« Yanıtla #13 :» |
|
Yahu kendi kendinizi ele veriyorsunuz. Ayırım yok. Kutuplaşma yok. Ama aynuı durumdaki iki kişiyi değerlendiriken biri kahraman diğeri hain. Forum okuyucuları bunları doğru değerlendirecektir. merak etmeyin.
çok doğru bir tespit. iki olay arasında bir fark yok. neden sadece sabahattin inal tarafına geçen kişiyi eleştiriyorsunuz. yazılarınızda ayrımcılık yaptığınızın sizde farkındasınız....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Şubat 2009, 01:18:41 |
kara_anka
Yeni Üye
 |
« Yanıtla #14 :» |
|
sezendemreAli ÖZDEMİR ne zamanın transferi? Lafı gevelemeden söyleyin. Ikınmadan, sıkınmadan. Ha 15 Şubatt'a saf değiştirmiş ha 20 Şubat'ta ne farkeder. Ama sizin safınıza geçmiş ise farketmez. Helal olsun. Canım zaten yeri orasıydı. Değil mi? Yahu hem kendinizi hem de içinizdekileri ele veriyorsunuz. Sonrada Serinyol'da biri ayırım yapıyor diye debeleniyorsunuz. İşte ayırım. İşte ayırımcılık. Benim listeme gelen oh ne ala. Düne kadar saygıdeğer abim olan bu gün hain. Forum okuyucuları bu yazıları en iyi şekilde değerlendirecektir.
ben düne kadar süleyman sakkurun başkan hakkında konuştuğuna binlerce defa şahit oldum. hatta başkanımız bazı işçileri işten çıkarıp kendi yandaşlarını işe aldığında, süleyman sakkur bir basın açıklaması yapıp, mağdur olan işçilere yol göstermek ve haklılıklarını göstermek adına her zaman sabahattin inalı eleştiri yağmuruna tutmuştur. bu siyaset türkiyede, hatta serinyolda olduğu için diyecek pek lafım yok. ama dürüst siyaset açısından değerlendirecek olursak söylenecek çok lafımız olur... ali özdemir, bu dönem için sabahattin beyin tarafında olacağına dair söz vermedi. düşündü ve kararını söyledi, olay o kadar basit.ama süleyman bey, meclis üyeliği verilmediği güne dek hep sabahattin beyin ardından sayıp sayıştırdı.eğer siz birini sahtekarlıkla, hırsızlıkla ve düzenbazlıkla suçlayıp ertesi gün onunla kol kola yürürseniz, sizin ondan pek farkınız olmaz. kaldı ki bu tip insanların ne kendilerine ne de topluma bir yararı olur. bu durumda kimin dürüst olduğuyla ilgili bir karmaşa yaşarız...ama tercih yapılmış, gerisine hayırlı olsun demek kalır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|